Komunikat o błędzie

User warning: The following module is missing from the file system: standard. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/idrs/domains/cech.gdansk.pl/public_html/includes/bootstrap.inc).

6. Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO

Organizatorzy Targów Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO (3-4 lutego 2016, AmberExpo, Gdańsk) kolejny raz zaskakują świeżym podejściem do organizacji targów i już dziś zapowiadają, kolejną nowość wśród stref tematycznych.

W ramach nadchodzącej edycji będzie można odwiedzić nie tylko Strefę Bezglutenową, Deserowych Inspiracji oraz Warsztatów i Prezentacji, ale również po raz pierwszy Strefę Inteligentna Restauracja. To nowość na targach gastronomicznych, której próżno szukać na innych wydarzeniach tego typu w Polsce.

Każdego roku organizatorzy zaskakują nowymi pomysłami i nieustannym podążaniem za nowymi trendami. Podczas każdej edycji staramy się być przysłowiowy „krok do przodu”. Wszystko to z myślą o wystawcach oraz gościach targów, którym chcemy zapewnić najwyższy standard usług – mówi Anna Przyborowska, Komisarz Targów FOOD-to-GO.

Strefa Inteligentna Restauracja – nowość na targach gastronomicznych w Polsce.
W strefie Inteligentna Restauracja zaprezentowane zostaną inteligentne rozwiązania dla lokali gastronomicznych – innowacje, które nadal stanowią nowość na polskim rynku. W ofercie targów znajdą się m.in.: systemy inteligentnego zarządzania restauracją oraz zautomatyzowanego sterowania
i kontroli oświetlenia, klimatyzacji czy nagłośnienia.

Strefa Bezglutenowa – porady, spotkania i dyskusje. Wszystko w jednym  miejscu.
Nie zabraknie również znanej z poprzedniej edycji i budzącej duże zainteresowanie Strefy Bezglutenowej. W tym miejscu będzie można zapoznać się z szeroką ofertą produktów, skosztować potraw bezglutenowych oraz uzyskać porady jak wprowadzić dania bezglutenowe do menu restauracji.

Strefa Deserowe Inspiracje – wspólnie zainspirujmy się na przyszły sezon.
Każdego roku coraz więcej przedstawicieli rynku cukierniczego odwiedza Targi FOOD-to-GO a strefa Deserowe Inspiracje cieszy się coraz większym zainteresowaniem. Zapraszamy do odwiedzenia tego miejsca wszystkich tych, którym bliska jest ta „słodka” branża.

Strefa Prezentacji i Warsztatów – to stały i silny element Targów FOOD-to-GO.
To okazja udziału w warsztatach z osobami znanymi z programów kulinarnych, autorami książek poświęconych gotowaniu oraz z zawodowymi kucharzami i cukiernikami. Do współpracy zapraszane są kluczowe osoby z branży gastronomicznej, które dzielą się wiedzą i doświadczeniem. Już dziś możemy zdradzić plany organizatorów. Wedle powszechnej opinii Gdańsk to pierwsze miasto, w którym pojawiła się wzmianka na temat pączków. Dlatego organizatorzy Targów postanowili uczcić ostatnie dni karnawału i już dziś zachęcają do wspólnego obchodzenia Tłustego Czwartku (4 lutego 2016). Zapewniają, iż targi obfitować będą zarówno w atrakcje jak i wydarzenia towarzyszące. Szczegóły już wkrótce.

Wszystkich zainteresowanych zachęcamy do odwiedzenia strony targów www.foodtogo.pl jak również do rejestracji online, która pozwala na bezpłatny wstęp na targi.

Miejsce targów:
Centrum Wystawienniczo-Kongresowe AmberExpo
ul. Żaglowa 11, Gdańsk

Godziny otwarcia:
Środa, 3 lutego 2016 r. 10:00 – 16:30
Czwartek, 4 lutego 2016 r. 10:00 – 15:30

Organizator:
Targi w Krakowie Sp. z o.o.
Tel. +48 12 651 95 20
Fax +48 12 651 95 22

Kontakt:
Anna Przyborowska – Komisarz Targów
Tel: +48 12 651 95 32
Kom: +48 509 926 679
Fax: +48 12 651 95 22
przyborowska@targi.krakow.pl